Δευτέρα 19 Μαρτίου 2007

Παράλογοι νόμοι στις ΗΠΑ

Χτες διάβασα κάτι ενδιαφέρον στις εφημερίδες – ένα άρθρο για τους παράλογους νόμους που με διάφορους τρόπους αφορούν το σεξ. Η τεμπέλα που είμαι, δοκίμασα να βρω κάτι παρόμοιο στα ελληνικά, για να μη τα μεταφράζω εγώ, όμως βρήκα μόνο μια ενδιαφέρουσα σελίδα στα αγγλικά (www.damblaws.com), γι’αυτό ακολουθεί η μετάφραση:

1. Στην Washington υπάρχει ένας πολύ ενδιαφέρων νόμος – απαγορεύεται σεξ με παρθένες σε οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπληρωμένης και της πρώτης νύχτας του γάμου!

2. Στην Iowa ο άντρας δεν επιτρέπεται να πιεί περισσότερες από τρεις γουλιές μπίρας όταν είναι στο κρεβάτι με τη γυναίκα του.

3. Στην Wisconsin απαγορεύεται στους άντρες να πυροβολάνε από τουφέκι τη στιγμή που η γυναίκα τους έχει οργασμό.

4. Αν ο αστυνόμος από την Idaho υποθέτει και υποψιάζει πως στο αμάξι που του πλησιάζει μπορεί να είναι ζευγάρι το οποίο κάνει σεξ, είναι υποχρεωμένος να κορνάρει τρεις φορές και να περιμένει δύο λεπτά πριν χτυπήσει την πόρτα

5. Ο νόμος στην Minnesota απαγορεύει στους άντρες να κάνουν έρωτα αν έχουν φάει σαρδέλες, κρεμμύδι ή σκόρδο. Πιο συγκεκριμένα, απαγορεύονται αυτές οι μυρωδιές, δηλαδή αν βρει τρόπο να ‘σκοτώσει’ αυτές τις μυρωδιές, ο άντρας μπορεί να κάνει έρωτα.

6. Στην Oregon απαγορεύονται οι βρισιές στο κρεβάτι.

7. Στην Washington DC όλες οι πόζες εκτός από την ‘missionary’ απαγορεύονται με το νόμο.

8. Ένας οδηγός φορτηγού/νταλίκας, αν σέβεται το νόμο της Pennsylvania δεν θα κάνει σεξ στην καμπίνα του φορτηγού του.

9. Η πολιτεία New Mexico απαγορεύει το σεξ στο αμάξι αν δεν υπάρχουν σκούρα τζάμια ή κουρτίνες.

... και μετά λέμε ότι οι ΗΠΑ είναι μια ελεύθερη χώρα :)

4 σχόλια:

YO!Reeka's είπε...

καλα περνάνε στην αμερική, δεν μπορώ να πω :)

snikolas είπε...

Η Washington δηλαδή είναι η πρωτεύουσα της παρθένας;

Μαύρος Γάτος είπε...

Έλεος!!!! κάτι τέτοιες στιγμές γίνομα ι αντιεξουσιαστής (που γενικώς δεν είμαι...)

Σε λίγο θα μάς λένε και τί απαγορεύεται να σκεφτόμαστε... όπως έιπε άλλωστε κι ο ίδιος ο Χριστός, αν δεις μια γυναίκα και την ποθήσεις, μέσα στο μυαλό σου έχεις ήδη μοιχέυσει μαζί της.

Σ;-)

Μαύρος Γάτος είπε...

Δλδ, τί δουλειά έχει ο νόμος να σού καθορίζει σε ποιάν στάση θα κάνεις έρωτα; και ποιοί ανώμαλοι εξουσιομανείς είναι εκείνοι που ψήφισαν έναν τέτοιο νόμο;;;;